Repertoire

Contact

Twitter

Facebook

Info

Home

Biografie

Dennis – drums / zang

 

 

Dennis is actief vanaf 1991 in de muziek.Op 15 jarige leeftijd begonnen in de band “Celesta”.Daarna nog voor een korte tijd in de band “Texas Rangers”.

 

Toen besloot Dennis een Drive- inn show te beginnen genaamd ” Party Time”.

 

Daarnaast verzorgde hij met ”A&D licht en geluid” het geluid voor vele artiesten door het hele land, maar zelf muziek maken begon toch weer te kriebelen en zo werd de band “Dingus” opgericht.

Na vier jaar bij “Dingus” te hebben gespeeld, kwam Dennis erachter dat dit niet was wat hij wilde.

 

Nu met heel veel plezier en frisse moed aan de gang met duo ”Flow”. Met als doelstelling om van iedere partij weer een feestje te maken....

 

Dave - toetsen / zang. 

 

Dave is al vanaf 1989 actief in de muziek.

Op zijn veertiende werd hij gevraagd om in de band “Remember” te komen spelen. Dave pakte dit met 2 handen aan. Na zes jaar hield de band er mee op en Dave rolde van “Remember” naar “Basement” waar hij voor het eerst begon te zingen. 

Na tien jaar hield Dave het voor gezien bij ”Basement”. Korte tijd later is hij gevraagd om zich bij “Full Circle” te voegen, na wat bezettingswisselingen en vier jaar verder heeft Dave besloten om hier niet mee verder te gaan en is toen bij de band “Stay in Tune” gaan spelen. 

Dit heeft maar een half jaar geduurd, omdat Dave de aanbieding kreeg om bij “Mash” te gaan spelen, wat een band was met een strakke structuur. Na 2 jaar heeft Dave besloten  te stoppen met “Mash”. 

Enkele maanden later heeft Dave samen met Dennis Duo ”Flow” opgericht. De doelstelling is dan ook om heerlijk muziek te gaan maken en heel veel schik te hebben, want dat is wat je naar het publiek uitstraalt….

 

 

Biografie Flow

 

Flow, bestaande uit Dennis Dicks en Dave Cortvriend, is in de jonge jaren van deze heren ontstaan. Dit, omdat hun beide vaders ook samen muziek maakten in een trio genaamd Trio Celesta. Op de kleuterschool sloeg Dennis zijn handen rood op een plank en Dave pakte een schep en dat was zijn gitaar.

 

Op 10 jarige leeftijd hadden de twee jongens het voor elkaar, ze mochten samen muziek maken op de zolder van Dennis. Dave moest natuurlijk eerst aan zijn ouders vragen of zijn orgel bij Dennis op zolder mocht staan, maar dat was geen probleem.

 

Op 14 jarige leeftijd ging Dave de andere kant op want hij kon in een band gaan spelen. Dennis heeft ook veel ervaring op gedaan in verschillende bands en na 22 jaar hadden de twee mannen het idee om het samen weer op te gaan pakken. Dit met de nodige opgedane muzikale ervaring hebben ze in werkelijkheid gebracht en spelen nu door het hele land op elk gewenst feest.

 

Van dinerdansant tot een feesttent, het maakt voor Duo Flow niets uit.

Door de veelzijdigheid is Duo Flow voor ieder feest te boeken.

Dit, met een flinke dosis humor en professionaliteit is Duo Flow een aanrader voor uw feest.

 

TonJor 2011

Biografie